保險格價平台

中立客觀、即時格價、簡單易明、不作產品推銷

鄧一君 離開左宏利?

有邊個會估到 拍”記得香蕉成熟時” 的鄧一君會走去做保險? 最近筆者收到電郵查詢 鄧先生去左邊? 事源於他收到宏利電話,話鄧先生已經離職,佢張保單會由另外一位女同事跟進。但喺當時鄧生同佢講佢只喺轉 team,將來會 serve 番佢。跟住冇幾耐佢就發現佢人在英國了,所以問筆者佢去左邊同埋佢新同事會點樣跟佢張單。事關佢成日睇到東張西望報導好多騙案!!

首先筆者唔喺人口失踪組,唔太了解各人去向。同埋我唔太清楚鄧先生幫佢買左張咩野保單。不過有一點可以證實的就是有行家話佢個女兒同太太都已經去左英國讀書同生活,所以佢去埋英國都唔出奇。若果閣下等佢唔到又覺得現時果位同事跟得唔好,想試下轉會但又唔知揾邊個跟好,你可以EMAIL我們 (info1@hkinsur.com) 幫你轉介有經驗同誠信的中介。

Leave a Reply

Your email address will not be published.